Klanten aan het woord

Met trots kijken wij naar onze klantverhalen

Ons bedrijf heeft zich in de loop van de tijd ontwikkelt tot één van de marktleiders op het gebied van professioneel slopen, asbestsaneringen, brandschadesanering en recycling.
Om dit plaatje compleet te maken, wilden we graag een website die deze ontwikkeling en professionaliteit ook uitstraalt.

We hadden al kennis gemaakt met Koen van Capable4. Hij heeft een compleet nieuwe website gebouwd met bestelmodule voor onze recyclingtak en containerverhuur. We waren hier zo enthousiast over en ook de reacties van onze klanten zijn erg positief, dat we besloten om Koen ook te vragen voor de website van de volledige Bork Groep.

Capable4 werkt gestructureerd met duidelijke afspraken. Koen luistert goed naar wat het bedrijf wil en kan het daarna ook omzetten in een passend resultaat waar we enthousiast van worden. Hij zit je op een goede manier “achter de broek aan” om einddoel en streefdatum waarop de site live moet gaan te halen. Ook is het prettig dat Koen het hele pakket biedt. Tekst, foto’s, marketing. Wijzigingen worden snel doorgevoerd en hij biedt functionele input en tips. Capable4 staat voor professionaliteit en de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Joyce Ham, Bork Groep BV

“De samenwerking ervaren wij als zeer prettig en als een toegevoegde waarde voor ons bedrijf.”

Koen is een gedreven jongeman die begrijpt wat voor de ondernemer belangrijk is. Kwaliteit, snelheid voor een fatsoenlijk tarief! Hij denkt mee maar durft ook zijn eigen mening te geven wanneer hij dat nodig acht. Voor ons een gewaardeerde partner.

Evert Compagner, CTS Transport

“Kwaliteit, snelheid voor een fatsoenlijk tarief!”

Koen biedt met Capable4 een mooie oplossing voor het alles-onder-1-dak concept. Door dit breed te dragen middels eigen kennis dan wel met inzet van een breed netwerk aan specialisten is hij hét aanspreekpunt voor alle vormen van communicatie.

Wij zijn uitermate tevreden over onze nieuwe website met daarbij de vele mogelijkheden en functionaliteiten. Voor ons is het belangrijk dat we zelf gemakkelijk items kunnen plaatsen en zo zelf baas zijn over de content. Dit verpakt in een fraai jasje zijn ook wij weer helemaal bij de tijd.

Omgekeerd zijn we als leverancier ook blij met de samenwerking. Win-win blijkt maar weer eens een sleutel tot succes!

Koen, bedankt.

Erik Fieten, Alvasi Reclame

“Hét aanspreekpunt voor alle vormen van communicatie”

Capable4 heeft voor onze Bed & Breakfast een hele mooie website gerealiseerd. Kijk op www.ottershof.nl. Snel schakelen, communiceren, uitvoeren en binnen een aantal dagen ben je online. In vergelijk met ander B&B websites steekt die van ons er zeker met kop en schouder boven uit. De prijs/kwaliteitverhouding en de mens Koen Leerentveld heeft ons doen besluiten om met Capable4 in zee te gaan.

Anton Geerts, Bed & Breakfast De Ottershof

“Snel schakelen, communiceren, uitvoeren”

Snel schakelen en hoge kwaliteit zijn de vaardigheden die Capable4 het beste omschrijven.

William Veneboer, Sluyter Logistics BV

“Snel schakelen en hoge kwaliteit!”

Capable4 hanteert een heldere werkwijze. Tijdens het eerste gesprek zijn er afspraken gemaakt die door Capable4 in een tijdsschema uiteen zijn gezet, waardoor voor iedereen duidelijk is wanneer er iets verwacht mag worden van hem/haar.

De snelheid waarmee de website tot stand is gekomen is prima. Toen duidelijk werd dat er vanuit onze kant wat meer gas gegeven moest worden heeft Koen dat aangegeven en de mogelijkheden geboden om hiermee te ondersteunen. Voorbeeld waren de teksten die wij zelf zouden schrijven. Koen heeft gezorgd dat er een tekstschrijfster werd ingeschakeld die samen met ons tot de teksten voor de site is gekomen.

De kwaliteit van de site (uitstraling) is helemaal wat wij ervan verwachtte. Wij hebben met Koen besproken wat wij graag zouden zien. Koen heeft dit uiteindelijk vertaald in 3 ontwerpen en deze aan ons voorgesteld. Uiteindelijk is hier het ontwerp van de site uit naar voren gekomen.

Jorg Nienhaus, Aannemingsbedrijf Th. Nienhaus BV

“Capable4 hanteert een heldere werkwijze.”

Dankzij korte communicatielijnen, heldere uitleg, stiptheid en goed advies is onze nieuwe website binnen de gestelde termijn gerealiseerd. Na enkele weken hadden wij toch nog een paar kleine wensen. Deze zijn snel en accuraat opgepakt en afgehandeld.

Jocelyne Anbergen, Anbergen Motoren

“Wij zijn zeer tevreden!”