Uw bedrijf pakkend in beeld

Heeft u er ooit over nagedacht om een bedrijfsfilm te maken? Uw bedrijf, medewerkers en unieke werkwijze op een leuke, dynamische manier in beeld gebracht waarbij u bezoekers van het begin tot het eind kunt boeien met een pakkende boodschap?

Bij velen blijft het bij ‘nadenken over’, want wat komt er allemaal wel niet bij kijken om een dergelijke film te maken?!
Dan is het goed om te weten dat het eigenlijk maar een kleine stap is om uw ideeën ten uitvoer te brengen: onze specialisten kunnen u begeleiden bij alle onderdelen die voor het maken van een film nodig zijn. Van het bedenken en uitwerken van het script, het regelen van modellen en voiceovers, het huren van de benodigde apparatuur en camera- en geluidscrew tot en met het editen van het materiaal met een prachtige bedrijfsfilm als resultaat.

Promotie van uw product of dienst

Heeft u een specifieke producten en/of diensten die zich lastig laten vangen in tekst of stilstaand beeld? Dan is film dé oplossing! Het geeft u de mogelijkheid om de producten vanuit verschillende perspectieven te presenteren of toelichting te geven hoe men er het beste gebruik van kan maken. En wat is er overtuigender dan een van uw klanten aan het woord te laten over uw diensten en hen als ervaringsdeskundige te laten vertellen hoe u voor hen het verschil wist te maken?

Verslaglegging evenement

Het organiseren van een evenement of bedrijfsfeest vergt een behoorlijke investering. Dan is het een kleine moeite om een dergelijke gebeurtenis door middel van een korte video extra te promoten om zo veel mogelijk deelnemers aan te trekken. Hetzelfde geldt voor het op film vastleggen van het evenement: dit biedt u niet alleen een blijvende herinnering aan het ogenblik zelf, maar daarnaast een bron van inspiratie en materiaal voor het maken van korte clips voor gebruik in uw presentaties, op uw website en social media.