Zorg ervoor dat uw boodschap wordt gelezen!

Het schrijven van teksten die aansluiten bij uw specifieke doelgroep is een vak. Zelf schrijven ondernemers vaak vanuit hun passie, waarbij al snel details worden beschreven die voor een eerste kennismaking helemaal niet relevant zijn. Het gevolg? Potentiële klanten die afhaken omdat het simpelweg te lang duurt voordat men de informatie vindt waarnaar men op zoek is.

Laat ons uw passie ontdekken

Binnen Capable4 zijn diverse tekstschrijvers actief, allen met hun eigen specialiteiten. Aan de hand van uw vraag, zorgen wij voor de beste match met een van hen. Op basis van een persoonlijk of telefonisch interview, krijgt de tekstschrijver de input die hij/zij nodig heeft om aansprekende teksten voor uw communicatiemiddelen te kunnen schrijven.

Teksten voor uw website, brochures of social media kanalen, productbeschrijvingen of klantverhalen – ze vragen allemaal om een eigen stijl, specifieke opzet, maar vooral ook inlevingsvermogen in de klant en haar doelgroep. En dat is iets wat onze tekstschrijvers kunnen leveren.

Een andere mogelijkheid is dat u uw eigen teksten aanlevert. Deze worden vervolgens geredigeerd en aangepast zodat ze passen binnen uw bedrijfscommunicatie en het communicatiemiddel waarvoor ze zijn bedoeld.