Grafisch ontwerp

Een goed uitgewerkt grafisch ontwerp kan een grote bijdrage leveren aan de effectiviteit van uw bedrijfscommunicatie. Een duidelijk herkenbaar visitekaartje van uw organisatie, of het nu gaat om een bedrijfslogo, briefpapier, website, brochures, social media of banieren, de gebruikte kleuren en beelden spelen een belangrijke rol bij het overbrengen van uw boodschap.

Huisstijl 2.0

Een huisstijl moet natuurlijk passen bij het karakter van uw bedrijf, de gevoerde producten en diensten en uw manier van zakendoen. Maar het is minstens zo belangrijk om voldoende stil te staan bij de vraag of uw doelgroep zich aangesproken voelt door het gekozen design en of deze voldoende onderscheidend is ten opzichte van uw concurrentie, want op ‘meer van hetzelfde’ zit niemand te wachten.

Capable4 heeft voor veel van haar klanten al een aansprekende huisstijl mogen ontwikkelen en deze doorvertaald naar allerlei communicatiemiddelen. Hiermee ontstaat een ijzersterk palet aan communicatiemiddelen waarmee u voor elk contactmoment met de klant de gewenste informatie op de juiste manier aan kunt bieden.

Ontzorgen

Wellicht herkenbaar: plotseling staat het evenement dat nog zo ver weg leek voor de deur…., maar er moet nog zo veel gebeuren! Laat u vooral niet gek maken. Vertel ons wat u nodig heeft aan promotiemateriaal, brochures, flyers of banieren en wij maken het voor u in orde. Op tijd, binnen budget en met een kwaliteit waar u snel aan kunt wennen.