Het onderhoud en beheer van uw online activiteiten uitbesteed bij Capable4: gemakkelijk en effectief!

Het onderhoud en beheer van uw online activiteiten vraagt zowel specifieke kennis als tijd. Maar waarom zou u dit soort dingen zelf willen doen? Een specialistische partner als Capable4 neemt deze taken probleemloos van u over zodat u zich kunt focussen op díe dingen waar u een verschil kunt maken: namelijk het verkopen en leveren van uw eigen producten en diensten!

Wat kunt u uitbesteden?

In feite kunnen wij al het beheer en onderhoud van uw website en social media activiteiten overnemen. In overleg met u bepalen wij wat de meest efficiënte aanpak is. Het technische beheer van de website wordt door de meeste bedrijven uitbesteed. Hierbij zorgen wij ervoor dat de website optimaal blijft draaien, realiseren upgrades van de software en maken regelmatig een back-up en dergelijke.

Maar ook bij het onderhoud van de website kunnen wij veel werkzaamheden van u overnemen waardoor ook de inhoud van de website er fris en up to date uit blijft zien. Wij plaatsen dan met vooraf afgesproken regelmaat nieuwsitems, ontwerpen actiebanners en wisselen gebruikt beeldmateriaal. Wij kunnen zelfs een contentkalender voor u ontwikkelen waarin we vastleggen welke informatie, wanneer geplaatst moet worden, waarbij wij ervoor zorgen dat de teksten en beelden voor deze posts op tijd worden opgeleverd. Dit laatste geldt natuurlijk bij uitstek ook voor uw social media kanalen.

Versterk uw professionele uitstraling

Het uitbesteden van het onderhoud van uw website en social media heeft nog een bijkomend voordeel. Wij zullen bij het creëren van nieuwe inhoud telkens checken of deze maximaal bijdraagt aan de professionele uitstraling die u voor uw organisatie heeft gekozen. Of het nu gaat om de stijl van schrijven of het gebruikte beeldmateriaal, onze specialisten zorgen ervoor dat het blijft passen binnen het gekozen concept, waarbij uw doelgroep in voor haar begrijpelijke termen wordt aangesproken en getriggerd.