Webdesign die uw doelgroep aanspreekt!

Het realiseren van een nieuw ontwerp voor uw bestaande of nieuwe website verloopt bij ons in een aantal vaste stappen. Belangrijk uitgangspunt daarbij zijn natuurlijk uw eigen wensen, hoe uw concurrenten zich presenteren, maar vooral ook hoe u het beste aansluiting kunt vinden bij de doelgroep(en) die u met uw website wilt bedienen.

Wij leveren zogenaamde responsive websites waarbij het ontwerp zich automatisch aanpast aan de afmetingen van een scherm van elk willekeurig apparaat, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Door de flexibiliteit van de software waarmee wij websites bouwen, het zogenaamde Content Management Systeem, hoeft u uw website niet in een keer volledig op te tuigen, maar kunt u de functionaliteit van uw website stap voor stap uitbreiden.

1. Inventarisatie

Een goed fundament wordt gelegd door gezamenlijk uw wensen te bespreken en vast te stellen welke doelstelling(en) u met de website wenst te realiseren. Wie zal er gebruikmaken van uw website? Naar welke informatie zijn deze personen op zoek en hoe kunt u deze het beste online presenteren?

2. Ontwerp

Op basis van de inventarisatie wordt een drietal ontwerpen gemaakt wat uiteindelijk resulteert in een definitief design dat tegelijkertijd past bij uw bedrijfsidentiteit en gebruiksvriendelijk is voor bezoekers.

3. Realisatie

Nadat het ontwerp vastligt, start de realisatie van uw nieuwe website. Dit gebeurt met een Content Management Systeem (CMS), waarin alle benodigde onderdelen voor uw website worden ontwikkeld, zoals formulieren, een portfolio en interactiemogelijkheden met uw klant. Wij zorgen er natuurlijk ook voor dat uw website geschikt is voor mobiele apparaten, zodat de bezoeker van uw website de informatie en interactie kunnen benaderen via het apparaat van hun keuze.

4. Nazorg

Nadat uw website ontwikkeld, gevuld en getest is, wordt deze opgeleverd. Daarna zullen wij u een training geven, waarin wij u uitleggen hoe u uw website kunt beheren en onderhouden.