Maak uw website interessant

Met de zoekmachine optimalisatie van Capable4.

Relevant

Zonder bezoekers levert uw website niets op. De vraag die u allereerst wilt beantwoorden is welke informatie, interactie en aanbiedingen en dergelijke interessant zijn voor uw doelgroep? Welke inhoud is voor hen relevant? Vervolgens gaan wij voor u aan de slag met het creëren van deze relevante content zodat uw website daadwerkelijk interessant is en blijft om te bezoeken en bovendien de juiste bezoekers trekt.

Vindbaar

Als uw website is voorzien van relevante inhoud, gaan wij ervoor zorgen dat de juiste zoekwoorden worden ingevoerd zodat uw website goed wordt geïndexeerd in Google en hoog in de zoekresultaten wordt gepresenteerd. Ook linken met uw video’s op YouTube en andere websites verhoogt de vindbaarheid van uw website.

Herhaal bezoeken

Door maandelijks te werken aan relevante inhoud op uw website en het updaten van de zoekwoorden, werken we continue aan een betere vindbaarheid van uw website. Ook de inzichten die we verkrijgen via Google Analytics helpen ons om uw website hoog in de zoekresultaten te krijgen en te houden zodat u ook online optimaal bereikbaar bent voor uw (potentiële) klanten.

Zoekmachine optimalisatie

Voor de lange termijn

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd, is bedoeld om op langere termijn het aantal bezoekers van uw website te verhogen.

SEO campagnes starten met een inventarisatie van uw wensen en doelen: waar wilt u vindbaar zijn, voor wie en met welk resultaat (online aanschaf van uw product, downloaden van informatie, verwijzen van anderen naar uw website etc.). Op basis daarvan starten wij een zoekwoorden analyse, waarbij we gaan kijken welke zoekwoorden voor u relevant zijn en waar de meeste potentie ligt. Samen met u kijken we vervolgens met welke zoekwoorden wij uw website gaan optimaliseren en maken we zogenaamde landingspagina’s aan die deze zoekwoorden bevatten. Na het implementeren van deze pagina’s in uw website begint het optimalisatie proces eigenlijk pas echt door maandelijks de statistieken te bekijken en de inhoud van de pagina’s op basis van de bevindingen verder aan te scherpen.

Veelal zien wij na 6 weken het eerste resultaat in de vorm van een hoger bezoekersaantal.

GRATIS analyse van uw website!

Laat uw huidige website vrijblijvend door Capable4 analyseren. Wij brengen de ins en outs in kaart, waarmee u een helder beeld heeft van de huidige prestaties van uw website en weet waar mogelijke verbeteringen kunnen worden gerealiseerd.