Aangenaam, Capable4

Persoonlijk, Betrokken, Vakkunding, Doordacht, Flexibel en resultaatgericht

De motor achter Capable4

Ooit ben ik als ontwerper begonnen; werk dat ik met veel plezier heb gedaan waarbij ik vooral de interactie met de klant altijd erg kon waarderen. Wat mij echter opviel was dat er zo veel bedrijven zijn die met een hele reeks aan leveranciers werken om hen te ondersteunen met hun communicatie en reclame-uitingen. Want er ging (en gaat) hierdoor nogal eens wat mis: drukkerijen die werken met het verkeerde letterfont, DTP’ers die aan de slag gaan met oude logo’s omdat ze niet weten dat er nieuwe zijn, fotografen die op de verkeerde plaats opduiken voor een fotoshoot en communicatieverantwoordelijken die achter alles aan moeten rennen om het geheel nog enigszins in goede banen te leiden.

mkb website

Het kan ook anders

Dat moet toch anders kunnen, dacht ik toen. Het bleek een goede aanleiding om mijn eigen bedrijf te beginnen en mijn klanten de A tot Z communicatieservices te verlenen waarbij genoemde ergernissen, communicatiestoringen en fouten worden voorkomen.

Inmiddels werk ik met een netwerk aan specialisten om bedrijven op alle vlakken van hun communicatie en reclame-uitingen bij te kunnen staan. Mensen met passie voor hun vak die hun afspraken nakomen, snel kunnen schakelen en actief meedenken over hoe we het beste resultaat kunnen realiseren voor de bedrijven waarvoor we mogen werken.